A Can Serrà 1786 us proposem poder gaudir d'una experiència en un entorn rural i agrari. Deixar-se portar pel ritme que marca la natura, cada estació de l´any… gaudir del particular paisatge de la Plana del Gironès, amb les diferents serralades de fons, allargar la vista, respirar, cuidar-te. Una experiència autèntica que et permetrà viure les tasques vinculades amb el camp i els avantatges de menjar els nostres productes ecològics acabats de collir, elaborats amb ofici i sensibilitat. La cuina és una part importantíssima del nostre projecte i una de les raons de ser més importants de Can Serrà 1786. A banda de gaudir de l´estada a la casa, tens l´oportunitat de comprar producte ecològic directament de l´explotació, ja que fem venda directa de producció pròpia i de productes de lentorn. Podeu consumir productes segons els ritmes estacionals de l'agricultura, una opció que no només és beneficiosa per a la salut sinó que contribueix a mantenir l'empresa familiar agrària i preservar el paisatge local i la biodiversitat.


Alhora, a Can Serrà 1786 et proposem altres experiències. Organitzem tallers d'horticultura, sessions de ioga o pilates individualitzades, per parelles o per grups reduïts, massatges, coneixement de bolets, etc.


Pel que fa a l'entorn, comptem amb moltes possibilitats. Des de fer la Via Verda (ruta del Carrilet II on Can Serrà 1786 és lloc de pas), una experiència cada cop més popular pels amants del cicloturisme familiar, fer senderisme entre el mar i la muntanya, on trobaràs un munt de rutes per fer peu, amb bicicleta o amb cavall. O, passejar per Llagostera, que disposa d'un ampli patrimoni arquitectònic, algun de catalogat com a «bé d'interès nacional», com la Muralla. A Llagostera cada dissabte al matí es fan visites guiades gratuïtes. El poble destaca també per la seva àmplia oferta d'activitats socioculturals, algunes sobrepassen l'àmbit local com la Fira del Bolet, la Fira del Batre (batre) i el Mercat Romà. Durant l'estiu s'organitzen diverses activitats, revetles, concerts i teatre a l'aire lliure. Llagostera també té una gastronomia rica i organitza diferents campanyes gastronòmiques al llarg de l'any. També pots comprar als prop de cent comerços locals, entre els quals es troben els concorregudes outlets de la marca Massimo Dutty, Oysho i Red Point, entre d'altres.


I molt a prop aquí tens la ciutat de Girona, la Costa Brava, una mica més enllà la de Barcelona, ​​la ciutat de Figueres, el Pirineu i França.


Benvinguts a Can Serrà 1786!